top of page
Meespelen

 

Als je overweegt lid te worden en je bent een gevorderde amateur, kun je in overleg met het bestuur een periode meespelen.  Dit duurt in principe tot en met het volgende concert.  Na dit concert zullen de dirigent, de concertmeester, een bestuurslid en jijzelf natuurlijk besluiten of je definitief lid wordt.

Belangstellenden kunnen zich via het knopje CONTACT hierboven aanmelden.  

Als de bezetting van een project meer musici vraagt dan het aantal vaste leden, doen we een beroep op remplaçanten:  gevorderde amateurs of professionals.

Repetities

 

Het GSO repeteert elke maandagavond van 19:30 tot 22:15 in het Aloysius College, Schapenkamp 200, 1211 PB Hilversum

Je kunt je auto gratis parkeren bij de school, ingang via de Prins Bernhardstraat schuin tegenover de Kampstraat.  Voor de routenavigatie kun je Schapenstraat 33 aanhouden.  Dan kom je tot en met het pleintje onderaan de heuvel omhoog naar het parkeerterrein.  Het toegangshek is open tussen 18:45 en 19:30 om in te rijden.  Er uit kan altijd.

AloysiusCollege.png

Repetitieruimte -- St. Aloysius College te Hilversum

Contributie

​De contributie voor vaste leden bedraagt €240 per jaar, te betalen per jaar of in termijnen, in overleg met de penningmeester.  Een contributiejaar loopt van januari tot december. 

Rekeningnummer:  NL79 INGB 0005 3219 58  t.n.v Goois Symfonie Orkest

Vacatures

Wij zoeken gevorderde amateurs, bij voorkeur met enige orkestervaring. 

We hebben op dit moment geen vacatures, maar als je belangstelling hebt om mee te komen spelen bij het GSO kun je altijd een mailtje sturen via het contactformulier (knopje CONTACT hierboven.)

  •  
bottom of page